Haideti sa facem cel mai mare blog cu retete culinare si tot ce tine de bucatarie!
Acesta este un blog unde poate scrie oricine are o reteta culinara cu poze originale, sfaturi culinare si tot ce tine de bucatareala.
Cine vrea sa scrie pe acest blog trebuie sa lase un comentariu cu numele si adresa de email, pentru a va da autorizatia.
Va astept cu drag!

sâmbătă, 15 septembrie 2012

Salata Record

Dragi prieteni blogari culinari si nu numai
Daca vreti sa ma cunoasteti personal, va astept in data de 23 septembrie la evenimentul Salata Record, ce are loc in Bucuresti!
Ma gasiti la standul Gateste Sanatos!



Siteul Gateste Sanatos, te invita in 23 septembrie, sa ajuti Romania in incearcarea sa de a dobora recordul mondial realizand Cea mai mare salata din lume.
Salata uriasa are 20 de tone de legume, distribuite astfel: 6 tone rosii, 4 tone castraveti, 4 tone salata, 2 tone ardei, 2 tone ceapa, 2 tone morcovi, 400 kg masline.

Este un eveniment important, vom avea un reprezentant Guinness World Records alaturi, este un motiv de a face Romania cunoscuta peste hotare.
Haideti sa-i sustinem, haideti sa dam dovada ca noi romanii putem sa ne creem in lume o alta imagine in lume, total diferita de cea pe care ne-au creat-o politicienii nostri ,,dragi".

2 comentarii:

  1. Waw...astea da cantitati.....!
    Doamne ajuta-va sa realizati ceea ce va propuneti.
    Mult succes ! Voi fi cu sufletul alaturi de voi...

    RăspundețiȘtergere