http://aledakonyhaja.blogspot.ro/ |
Ingrediente: 2 buc. coastiţă de porc , 1 ceapa, usturoi, 3 frunze de telină , sare, piper,boia de ardei 2 linguri de ketchup, 4 linguri de ulei
Se amesteca uleiul cu ketchup,sare, piper şi boiaua de ardei. Se unge costita pe fiecare parte.Intr-o tavă se face un pat din frunze de ţelină, ceapă şi usturoi, şi se aşează costiţele. Se toarnă puţină apă, se pune capacul şi se dă la cuptor 30 de minute, apoi se scoate capacul şi se lasă să se rumenească încă 15 minute. Se porţionează şi se serveşte cu cartofi natur.Carnea primeşte un gust şi o aromă plăcută de la frunzele de ţelină.
Hozzávalók: 2 db. disznó oldalas, 1 hagyma, 4 cikk fokhagyma, 3 szál zellerlevél, só bor,örölt paprika, 2 kanál ketchup, 4 kanál olaj
A sót ,borsót ,örölt paprikát összekeverjük a ketchuppal és az olajjal, majd bekenjük vele az oldalast. Egy tepsi aljára ágyat csinálunk a zellerlevélből, a hagymából és a fokhagymából, majd ráhelyezzük az oldalast. Felöntjük kevés vízzel, és 45 perc alatt készre sütjük, elején lefedve majd az utolsó 15 percben fedetlenül. A zeller zöld nagyon pikáns ízt kölcsönöz a húsnak. Petrezselymes krumplival tálaljuk .
mi-a lasat gura apa!
RăspundețiȘtergereMama,mama,ce pofta mi-ai facut!!!!
RăspundețiȘtergere